Om oss

 

 

.

Butikken har tre ansatte:

 

Thomas Moe Kristiansen (38) er eier og daglig leder av Dyrebutikk1. Thomas pendler foreløpig mellom Oslo og Malvik, men regner med å flytte oppover i løpet av januar 2016. Er utdannet sykepleier og skal kombinere jobb og drift av Dyrebutikk1 med studier ved NTNU. I tillegg blir det nok noe arbeid ved ett av kommunens institusjoner for å holde sykepleierfaget ved like.

 

Thomas har to dansk/svenske gårdshunder, Milo (4år) og Gorm (11 år). I tillegg er han aktiv i NKK og er styremedlem/sekretær i Raseklubb for dansk/svensk gårdshund.

 

 

 

 

Anne Liss Bortne (42) er ansatt i 100% stilling og er derfor på plass i butikken nesten hver dag. Anne Liss har lang fartstid fra dyrebutikk og dyreklinikk og er dessuten et kjent fjes i lokalmiljøet. Hun har to Pyrineehunder hun elsker å bruke tid sammen med, i skog og mark, men også som besøkshunder ved kommunens institusjoner.

 

Anne Liss er en aktiv og engasjert dame som sprudler av energi og sin forkjærlighet for våre firbente venner. Hun har et langt engasjement i dyrevernsorganisasjoner og foreninger bak seg, og brenner spesielt

for dyrenes ve og vel.

 

Anne-Liss har det daglige ansvaret i butikken i periodene butikksjefen er i Oslo.

 

 

 

 

Renate Lien Vinsrygg (23) er ansatt i 80% stilling i butikken, og jobber mest om ettermiddagen og i helgene. Renate har to hunder; Bordercollien Milla og Huskyen Pirka. I tillegg har hun kaniner, edderkopper, snegler, oppdrettskoloni av kakkerlakker og to store akvarium.

 

Hun har jobbet i ulike bransjer, og har blandt annet erfaring fra dyrebutikk. Renate var en av de første som søkte jobb i Dyrebutikk1, og har vært et viktig tillskudd og en kjemperessurs under og etter etableringen.

 

Renate har et særlig ansvar for akvarieavdelingen i Dyrebutikk1.

 

 

 

 

 

 

 

 

Helene Olsø Teppen (37) har arbeidsprakis i butikken, og er tilstede to til tre dager pr. uke.

 

Helene har erfaring fra helse- og omsorgssektoren, men etter mange år med hard belastning, trenger ryggen andre utfordringer enn tunge løft og forflytninger. På eget initiativ tok hun kontakt med Dyrebutikk1, og ville forsøke seg med butikkarbeid.

Hun har vært en stor ressurs for butikken siden dag 1, og vi setter veldig pris på at hun ønsker å være hos oss!